Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
​In Nederland berekenen wij de volgende kosten:
Brievenbusenvelop > €2,95
Pakketpost > €5,95
Bestelling boven de €50 > GEEN verzendkosten

In België berekenen wij de volgende kosten:
Pakketpost > €10,95
Bestelling boven de €75 > GEEN verzendkosten

Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen in Maastricht op ons adres of in de winkel Telecom Heer. Hiervoor worden uiteraard geen bezorgkosten berekend. Kies in dit geval voor afhalen en geef in de opmerkingen aan waar je het wenst af te halen. 

Kan mijn bestelling op een ander adres worden afgeleverd?
​Dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces is het mogelijk om een alternatief afleveradres in te vullen. Ben je dit toch vergeten? Neem dan binnen 2 uur na het doen van de bestelling contact op per mail: info@seredina.nl of via WhatsApp op nummer 0649500995.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Alle artikelen worden met de hand gemaakt. Wij streven er daarom naar om binnen 5 werkdagen jouw bestelling te verzenden.
Heb je toch met spoed een kado nodig? Stuur ons dan een WhatsApp zodat wij kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn. (0649500995) Hou er rekening mee dat het verzenden vaak ook nog 2 dagen in beslag kan nemen. LET OP! Tijdens de Feestdagen is onze verwerkingstijd 5 tot 10 werkdagen en heeft de PostNL en DHL langere verzendtijd. 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Elke bestelling wordt verzonden per brievenbuspost via PostNL of pakketpost via DHL. Zij bezorgen dagelijks tussen 9:00 uur - 18:00 uur. Het is afhankelijk van het product voor welke optie er wordt gekozen. 

Is het ook mogelijk om een bestelling naar België te verzenden?
Ja dit is mogelijk. Het zal alleen langer duren voordat de bestelling zal worden ontvangen. 

Is verzenden naar een ander land ook mogelijk?
Standaard is dit nog niet mogelijk op de website. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.