Beschikbaarheid:
Uitverkocht
Model:
SD-43251
6,50
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Naast onze  gepersonaliseerde armband hebben we nu ook een gepersonaliseerde sleutelhanger. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Ook ideaal als bedankje bij een huwelijk, geboorte, babyshower of vrijgezellenuitje. 
Kies geheel jouw eigen tekst. Dit kan zijn, een quote die op jouw leven slaat, een naam van degene die je lief is of misschien wel een datum om nooit te vergeten. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. 
​Elke sleutelhanger wordt met de hand geslagen, waardoor deze uniek in zijn soort is. 
​De sleutelhanger is 3 bij 5 cm en is gemaakt van aluminium. 


Hoe bestel je deze geweldige sleutelhanger:
• In de breedte (3cm) kan per 'regel' maximaal 10 tekens worden gebruikt. In totaal kunnen er op het gehele rechthoek maximaal 7 regels aan tekst worden geslagen. Voor het rechthoek met hart geldt dat op de laatste 2 regels maar max 4 tekens kunnen worden geslagen. Daarboven zijn nog wel 5 regels tekst mogelijk. De tekst welke je wenst kan je invullen in het opmerkingenveld welke je hierboven vindt.
• Er is 1 lettertype, deze is op alle voorbeeldfoto's te zien. Dit lettertype heet 'Bridgette'.
• Er kan gebruik gemaakt worden van hoofdletters en kleine letters. Zoals jij de tekst in het opmerkingenveld zet, zo worden de leestekens ook overgenomen. 
• Het is ook mogelijk om een symbool te kiezen. Momenteel zijn beschikbaar: een hartje, een ster, een smiley, een peace-teken en een bloemetje.
• Twijfel je of een tekst mogelijk is? Neem via mail of whatsapp contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden. 

Deel via

Geef beoordeling